Over SalesPeak

SalesPeak is ontstaan vanuit de overtuiging dat sales een volwassen vak is. En voor een vak is professionaliteit nodig, je moet ervoor leren. Wil je beter worden, dan zul je moeten trainen. Zo kun je kwaliteit leveren. Daar heeft je klant recht op en het geeft jou maximale voldoening.

Onze missie is dus zorgen dat niet alleen het resultaat van de sales toeneemt, maar ook de kwaliteit. Kwaliteit in kennis en kunde, in werkbare systemen, een prettige werkomgeving en een goede aansturing. Dit betekent dat we pas echt tevreden zijn wanneer de systemen optimaal werken, de kennis en vaardigheden van de teams op orde zijn, en er een goede aansturing en een beoordelingssysteem is. Hierdoor blijft de kwaliteit gegarandeerd en wordt de groei gecontinueerd.

“Wij geven mensen graag oprechte aandacht. We stimuleren ze om zichzelf te ontwikkelen en hun eigen pad te volgen. Hierdoor gaan ze zichzelf erkennen en waarderen. Stralende medewerkers…daar bereik je grote hoogtes mee.”

Bennie Zijl – Eigenaar & salestrainer SalesPeak

Direct contact?

Heb je vragen of wil je direct contact?

SalesPeak heeft mij in laten zien dat een goed verkoopgesprek niet alleen commercieel beter kan, maar dat een goed verkoopgesprek ook nog eens een hogere klanttevredenheid oplevert. Door de juiste gespreksstructuur kunnen we nu veel beter de wensen van de klant in kaart brengen en daar het juiste product aan koppelen. Daardoor wordt er nu meer geconverteerd en is het traject op commercieel gebied een groot succes.

Henk Oostendorp
Directeur/ eigenaar, Oostendorp Muziek