Logo SalesPeak

Over ons

SalesPeak is het trainingsbureau dat échte impact maakt in jouw retailorganisatie. Trainingen waar ‘doen’ voorop staat, en resultaat en klanttevredenheid hand in hand gaan. 

SalesPeak, over SalesPeak

Hét trainingsbureau voor de high-impact retail

Met onze ervaring en gespecialiseerde trainingen voor de high-impact retail durven we te zeggen dat we hét trainingsbureau zijn voor de high impact retail. Trainingen zien wij niet als doel, maar als middel om échte impact te kunnen maken in jouw retailorganisatie. Door ‘doen’ centraal te stellen zorgen we dat verkoopadviseurs het vak gaan beheersen. 

Wij zien verkopen als een vak. Een professioneel en uitdagend vak. Helaas wordt dit door veel mensen niet zo gezien. Door verkopen niet als vak te zien en het hierdoor niet de juiste aandacht te geven wordt de klant vaak onvoldoende begrepen. Om de klant toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren is het beheersen van het vak verkopen cruciaal. Wanneer je het vak verkopen beheerst ben je in staat de klant te begrijpen en het beste advies te geven. Hierdoor gaan resultaat en klanttevredenheid hand in hand. 

De theorie begrijpen en ook kunnen toepassen

In onze trainingen staat ‘doen’ voorop. Wij vinden het belangrijk dat de verkoopadviseur begrijpt welke impact het heeft als hij de theorie kan toepassen in de praktijk en dit hierdoor ook gaat doen. In onze trainingen zijn jouw medewerkers actief bezig met het kunnen toepassen van de theorie. Dit doen we door onder andere groepsopdrachten en praktijksimulaties. 

Toepassen zonder de theorie uit te leggen? Om het maximale uit de training te halen hebben we een eigen leeromgeving. Bij de meeste van onze trainingen maken we hier gebruik van. Hier leggen we de theorie van de training uit in video’s, praktijkvoorbeelden en opdrachten. Op deze manier kunnen we in de livesessie direct actief aan de slag.

Wij snappen waar de uitdagingen liggen

Wij snappen waar de uitdagingen liggen. Natuurlijk is dit voor elke retailorganisatie net anders. Daarom doen we voordat we gaan starten altijd een mystery visit. Op deze manier zien we waar de échte uitdagingen liggen. In onze trainingen gaan we hier vervolgens expliciet op in. Zo leveren wij altijd het juiste maatwerk en zijn onze trainingen niet een doel, maar een middel om échte impact te maken.

Bedrijven die ons al hebben ontdekt

Kees Smit tuinmeubelen
Molenaar badkamers
Oostendorp muziek
Stella Fietsen
Kees Smit tuinmeubelen
Molenaar badkamers
Stella Fietsen
Oostendorp muziek

Weten waar jouw verkopers kansen laten liggen?

Direct contact?

Telefoonnummer

Emailadres

Oostendorp muziek
Stella Fietsen

Weten waar jouw verkopers kansen laten liggen?

Onze kosteloze mistery shopping analyse geeft jou duidelijkheid. Hierdoor krijg jij:

Inzicht in de scores per fase van het verkoopgesprek (klantontvangst, social talk, afsluiting etc.).

Inzicht in demotivatiefactoren voor jouw klanten op basis van de indruk in en rondom het filiaal.

Inzicht in het enthousiasme en deskundigheid van jouw verkoopmedewerkers.

Heldere aanbevelingen waar je direct mee aan de slag kunt. 

Kosteloze mystery visit aanvragen

Wil jij jouw verkoopadviseurs en organisatie laten beoordelen door 25+ jaar ervaring binnen de high-impact retail?

01 -
02 -
03 -
04 -
05 -
01 -
02 -
03 -
04 -
05 -