Salesstrategie

  • Op maat ontworpen strategie voor jouw bedrijf
  • Altijd met input en betrokkenheid van de werkvloer
  • Alleen als je echt wil groeien

Naast een goed product, een succesvolle marketingstrategie en een professioneel salesteam is het van belang om een heldere salesstrategie te hebben. Het is belangrijk dat deze strategie bij iedere betrokken medewerker bekend is. Voor iedere retailer is één taal naar de klant en onderling naar elkaar belangrijk voor maximaal resultaat. Alleen met heldere doelen, een helder plan, een sterk team, focus op het proces en doorzetten bereik je grote hoogtes.

SalesPeak heeft voor meerdere retailers een heldere salesstrategie ontworpen en geïmplementeerd. De ontwikkeling van de salesstrategie kan bestaan uit verschillende onderdelen. Van, bijvoorbeeld, alleen het ontwerpen van de gespreksstrategie op basis van onze methodiek, tot het ontwerpen en in kaart brengen van de complete customer journey.

SalesPeak doet dit samen met de betrokken afdelingen door middel van één of meerdere workshops. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van alle kennis binnen de organisatie en is er grote betrokkenheid en draagvlak vanaf het eerste moment.

Alleen met heldere doelen, een helder plan, een sterk team, focus op het proces en doorzetten bereik je grote hoogtes.

Direct contact?

Heeft u vragen of wilt u direct contact?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?