Certificaat Verkopen op topniveau I

Door het behalen van het ‘Verkopen op topniveau I’ certificaat heeft de verkoopmedewerker een fundamenteel niveau in het toepassen van de SalesPeak Academy verkoopmethodiek en hiermee grip op het verkoopgesprek. Ook in het moeilijkste deel, de afsluitfase. Door de juiste stappen te volgen heeft de verkoopmedewerker onder andere grip op de afsluitfase zonder dat er druk op de klant wordt gezet. Dit levert een blije klant, een blije verkoopmedewerker en een blije ondernemer op.

Door de methode op de juiste manier toe te passen resulteert dit in een beter advies voor de klant en daardoor een hogere klanttevredenheid. Door het verkoopgesprek op de juiste wijze te voeren ontstaat er een betere productsturing met meer marge en minder korting.

Meer over deze verkooptraining

De verkooptraining sluit het beste aan bij zowel startende als ervaren verkoopmedewerkers in de High-Impact Retail. Dit zijn verkoopmedewerkers die actief met de klant in gesprek gaan om tot een verkoopresultaat te komen. Wij geven onder andere trainingen in de meubelbranche, de keukenbranche, de fietsenbranche, de beddenbranche etc. Kortom; is de klant voor de aankoop afhankelijk van het gesprek met de verkoopmedewerker? Dan zijn wij het juiste trainingsbureau.
De training is een combinatie van online leren via onze leeromgeving en opvolging met 2 interactieve livesessies op locatie. Allereerst leert de verkoopmedewerker wat verkopen precies is en de structuur van onze methode. Daarbij worden de eerste drie fases van het verkoopgesprek behandeld. Tijdens de eerste livesessie oefenen we de toepassing van de structuur en de verschillende gesprektechnieken door middel van interactieve opdrachten. Tussen de eerste en de tweede livesessie leert de verkoopmedewerker onder andere hoe de wensen van de klant in kaart gebracht kunnen worden tijdens het verkoopgesprek. Tijdens de tweede livesessie oefenen we voornamelijk het onderdeel dat vaak als moeilijkst wordt ervaren, de afsluitfase. Hierna heeft de verkoopmedewerker de kennis van een goed opgebouwd salesgesprek, de gesprekstechnieken basaal onder de knie en kan orders goed afsluiten zonder de klant onder druk te zetten. In de afsluitende module stelt de medewerker zichzelf ontwikkeldoelen voor de komende weken.
Wij geloven in blended leren. Dat wil zeggen; een ultieme mix van online en offline leren. Online leren gebeurt in onze online leeromgeving; de SalesPeak Academy. Door video's met uitleg en praktijkvoorbeelden, korte teksten en het maken van verschillende opdrachten leert de medewerker gemakkelijk de theorie. Het online leren wordt opgevolgd door twee livesessies. In deze livesessies wordt het geleerde op een competitieve en interactieve manier getoetst en toegepast.

Interesse?

We sturen je graag meer informatie.

    Vragen? Neem contact op.

    Bennie Zijl
    Senior verkooptrainer
    06 - 48 63 65 27